Rhythms of the world

Het concert in april 2023 was een daverend succes met enthousiaste reacties van publiek en deelnemers van de verschillende muziekgroepen. Er werd een verrassend en ambitieus programma uitgevoerd met ditmaal geen grote klassieke of romantische orkestwerken, maareen interessante serie ritmisch uitdagende stukken uit alle windstreken.

Het programma kwam tot stand in samenwerking met Dekoor Close Harmony, Afrikaanse dans studio LionPaw en percussiegroep Moribayassa. Het programma bestond uit muziek, zang en dans van over de hele wereld met ritmes en melodieën uit Japan, Centraal Azië, Bulgarije, Midden-Oosten, Ierland, Amerika en Afrika.

Naast optredens door elk van de partners afzonderlijk werden er ook gezamenlijke werken ten gehore worden gebracht, zoals gospel liederen door koor en orkest. Na de pauze stond het optreden in het teken van Afrikaanse muziek, met o.a. de African Symphony door Moribayassa, Studio LionPaw en het orkest. Al met al een bijzonder concert dat we niet snel zullen vergeten. 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *